TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
26 Ноември 09, 12:06
Logitech със 7 награди на CES 2010
Отличените продукти на Logitech са Anywhere Mouse MX, Harmony 900, Squeezebox Radio, Squeezebox Touch, Ultimate Ears 700, Flight System G940 и Wireless Guitar Controller

Logitech печели седем награди на Изложението за потребителска електроника CES (Consumer Electronics Show) за 2010 година за отлични постижения в областта на дизайна и техниката. Изложението се провежда ежегодно в началото на месец януари в Лас Вегас и е едно от ключовите събития в областта на потребителската електроника в световен мащаб.

Отличените с награди за 2010 година продукти на Logitech са:

Отличие в областта на компютърната периферия за Logitech Anywhere Mouse MX

Logitech Anywhere Mouse MX може да работи дори там, където никоя друга мишка не може – върху стъкло. Благодарение на технологията Logitech Darkfield Laser Tracking можете да използвате тази мишка буквално където поискате, включително върху стъкло и полирани повърхности, които са предизвикателство за всяка една стандартна мишка. Anywhere Mouse MX използва специална технология dark field microscopy, за да улови микроскопични частици и микро драскотини по тези повърхности. Благодарение на своя компактен размер, Logitech Anywhere Mouse MX работи където поискате и предлага специална форма, която е подходяща за повечето ръце, с бутони back и forward, които могат лесно да бъдат достигнати с палец за ефективно сърфиране в мрежата.

Отличие в областта на аксесоарите за домашно кино за универсалното дистанционно Logitech Harmony 900

Презареждащото се дистанционно Logitech Harmony 900 remote позволява лесно да контролирате телевизор, филми, игри и музика дори когато техните собствени дистанционни управления са спретнато скрити зад вратите на шкафа. Harmony 900 предлага пълноцветен сензорен екран и интуитивно разположение на бутоните, както и напълно обновена RF система, която позволява лесно да управлявате цял шкаф, пълен с различни устройства от 30 метра разстояние, без да включвате емитери към всяко отделно устройство. Както и всички дистанционни от серията Logitech Harmony, моделът 900 дава възможност да гледате любим филм или шоу програма с едно натискане на бутон, благодарение на уникалния контролен механизъм. Цялото семейство може просто да избере какво иска да гледа като натисне съответната икона, като например „Гледай телевизия” и Harmony 900 ще включи телевизора, кабелната кутия, А/V приемника или което и да е друго необходимо устройство, само с натискането на един бутон.

Отличие в областта на аудио компонентите за Logitech Squeezebox Radio

Компактното решение от типа всичко-в-едно, Logitech Squeezebox Radio позволява да се насладите на предимствата на старото радио, но със силата на интернет навсякъде във вашия дом. Само го включвате, пускате, свързвате го с вашата домашна мрежа и получавате достъп до интернет радио, до вашата лична музикална колекция и до абонаментни услуги като Napster, Pandora, Rhapsody, SIRIUS и Last.fm. Цветният екран може да показва информация за албум, песен или радиостанция. Автоматичното настройване на яркостта и вграденият будилник правят това радио идеално за нощното шкафче. И въпреки че Squeezebox Radio е малко, то предлага силен и чист звук с минимално изкривяване от вградените колони.
 


Logitech Anywhere Mouse MX


Logitech Squeezebox Radio

Още по темата: http://www.pixelmedia.bg/news/index.pcgi?material_id=51854
Източник: PixelMedia.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.7867