TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

25 Ноември 09, 13:39
Multirama и Public внедриха платформата за онлайн магазини Summer Cart
Технологичната търговска верига Multirama (http://www.multirama.bg/) и първата българска верига за технологии и забавление Public (http://public.bg/) внедриха платформата за онлайн магазини Summer Cart (http://www.summercart.bg/). Двата онлайн магазина ще стартират през февруари - март 2010 г.; а в момента те играят ролята на виртуални каталози на предлаганите от компаниите продукти. В рамките на проекта платформата Summer Cart е оптимизирана специално за Multirama, направени са редица доработки, улесняващи управлението на наличния огромен брой артикули, както и интеграция с ERP системата Atlantis ERP.

Проектът е сериозно предизвикателство, тъй като Multirama е най-голямата специализирана верига за компютри и периферия у нас, която въпреки сериозното разнообразие от продукти, винаги е залагала на индивидуалния подход към всеки клиент, удовлетворявайки неговите специфични предпочитания за цена и качество. В магазините от веригата това се постига благодарение на работещия там експертен персонал. В онлайн магазина същият ефект е постигнат чрез удобното и интуитивно управление, което включва редица филтри и категории, улесняващи достъпа до желания продукт.

„Избрахме платформата Summer Cart, защото тя предлага най-оптималното решение на база на зададените параметри - функционалност, цена и срокове на изпълнение. Доволни сме, защото потребителите се ориентират добре в новата система, харесват дизайна и функционалността. Те са по-активни благодарение на залoжената интерактивност и можем да кажем, че новата платформа ни е помогнала да удвоим уникалните посещения за една седмица" - разказва Мария Синигерова, маркетинг мениджър на Multirama.

В рамките на проекта двата онлайн магазина са интегрирани с внедрената в Multirama система за управление на бизнеса Atlantis ERP. Интеграцията включва показване на продуктовия каталог на компанията от ERP системата, включително цените, описанията на продуктите и наличността. Снимките на артикулите обаче не са част от интеграцията и се поддържат единствено в администрацията на сайта (платформа Summer cart). От веригата разкриват, че в бъдеще се планира интеграция на информацията за клиентите, поръчките, доставките и плащанията.

„За нас успехът на този проект е показателен, че Summer Cart е платформа, която може лесно да бъде внедрена както в малки и средни търговски фирми, така и в големи компании, обезпечавайки управлението на огромен брой продуктови категории, както и интеграцията с другите бизнес решения, работещи при клиента" - посочва Георги Мирчев, управител на Mirchev Ideas, фирмата - създател на Summer Cart.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0366