TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

24 Ноември 09, 10:27
Бианор представя мобилна система за управление на социалните контакти
Socialibrium е името на иновативния инструмент за мобилинен социален нетуъркинг, който беше представен за първи път пред публика по време на провелото се на 18 и 19 ноември 2009 година международно ИТ изложение Интероп Ню Йорк.

Мобилното решение разработено от Бианор помага на хората в движение да управляват по-ефективно своите взаимоотношения. Решението обобщава автоматично всички ежедневно използвани комуникационни канали върху екрана на мобилния телефон и дава информация за това кой контакт най-много се нуждае от внимание. Socialibrium помага на потребителите да не пропускат да се свържат навреме със семейството, приятелите и колегите си.

„Спрях се на Бианор сред дузина други фирми в САЩ и Европа. Те представиха впечатляващо портфолио от успешни проекти за големи корпорации и телекомуникационни компании, както и сериозна техническа експертиза," каза Рей Берназ, основател и изпълнителен директор на Socialibrium LLC. „Екипът на Бианор разработи цялостната архитектура на базата на моята идея за създаване на мобилна система за социален нетуъркинг. Инженерите бяха изключително изобретателни и благодарение на тяхната креативност и отдаденост днес този продукт е факт. Наистина съм впечатлен," добави Берназ.

„Бяхме убедени, че на базата на прилаганата в редица успешни проекти наша платформа MobiSDPtm, можем да създадем качествен продукт за Socialibrium LLC. Платформата предоставя инфраструктурата, чрез която постигаме безпроблемна интеграция на мобилни устройства и сървър-базирани приложения, като често съкращава на половина времето за разработка в сравнение с конвенционалните методи," каза Стефан Лилов, директор „Бизнес развитие" в Бианор. „Разполагаме с опит и знания да разработим най-доброто потребителско изживяване за различни мобилни устройства. Благодарение на гъвкавата и модулна архитектура на MobiSDPtm ние сме в състояние да разработим приложението, както за iPhone, така и за Blackberry, а в последствие бързо да внедрим допълнителни продукти или функционалност," добави Лилов.

Приложението за сега работи за iPhone и Blackberry. Очаква се в бъдеще да бъде развито и за други операционни системи, както да бъде разработена и уеб-базирана версия. Бъдещите версии ще интегрират и информацията от стационарните телефони.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5847