TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

19 Ноември 09, 12:01
D-Link представи компактни системи за IP видео наблюдение
Промоционалните пакети на компанията предоставят възможност за отдалечено наблюдение от всяка виртуална точка
D-Link, доставчик на цялостни мрежови решения за корпоративния сектор, малкия и средния бизнес, както и за крайни потребители, анонсира нова многоканална IP базирана система за видео наблюдение с лесни за инсталиране и използване пакети за сигурност от типа all-in-one.

Пакетите за видеонаблюдение или т.нар. D-Link Secure Center се предлагат в четири различни варианта, насочени към отделни сегменти - SoHo (малък и домашен офис), SMB (малък и среден бизнес), Professional и Advanced. Те предлагат избор от решения за наблюдение, удовлетворяващи широк кръг от потребители - IP системите на компанията могат да покрият както базовите нужди на домашния офис, така и специфичните изисквания на корпоративната бизнес среда. Всеки пакет съдържа 2 IP камери, 1 мрежов видеорекордер (NVR) и софтуер за управление. Предложенията на D-Link комбинират усъвършенстваните характеристики за цифрово видео, компресии и възпроизвеждане на съдържание, характерни за мултикомпонентните системи за набюдение, като ги правят компактни и лесни за използване в едно единствено решение.

С помощта на D-Link Secure Center потребителите имат възможност да преглеждат поточно видео от всеки компютър с връзка директно към локалната мрежа или от всяка точка с интернет свързаност. Поддържа се едновременно наблюдение на няколко различни локации с инсталирани IP камери, както и възможности за непрекъснат запис на цифрово видео 24 часа,  7 дни в седмицата, по предваритено зададен график или при засичане на движение в дефинирания периметър.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.8786