TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

19 Ноември 09, 11:47
Проведе се есенна конференция за бизнес процеси на IDS SCHEER
На 11 и 12 ноември в Копенхаген се проведе есенната конференция за бизнес процеси ARIS Process World, организирана от IDS SCHEER. Основната тема на събитието „Открийте стойността на Управлението на бизнес процесите" привлече над 250 души от цяла Европа, Северна и Южна Америка, Азия и Австралия. Бяха представени редица нови концепции в сферата на бизнес процесите, научни изследвания и нови открития. Бяха проведени много дискусии и срещи с експертите на IDS SCHEER, свързани с бъдещите предизвикателства в управлението на бизнес процесите, IT и взаимовръзките между тях.

IDS Scheer използва ARIS Process World, за да покаже новите продукти на компанията, и най-новите добри практики, насочени към подобрение на бизнес дейността на клиентите. Сред новите продукти, които бяха представени на конференцията, бяха ARIS Process Governance Engine, ARIS Mashzone (технология за извличане на информация и създаване на отчети на ниво бизнес отдел), ARIS Express (първият безплатен софтуер за бизнес процеси), и ARIS Process Performance Manager 5.0.

Интерконсулт България (ICB) взе участие както в конференцията, така и в проведената на 10 ноември партньорска среща, на която бяха обсъдени бъдещите планове за развитие и стратегия на IDS Scheer и нейните партньори. ICB е партньор на IDS Scheer от 2000г., като предлага услуги в сферата на управление и оптимизация на фирмените бизнес процеси, различни видове обучения и семинари, както и софтуера за моделиране и управление на бизнес процеси АРИС.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4028