TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

06 Ноември 09, 23:34
AVG с предложения за малкия бизнес
Проактивна сигурност за малките фирми защитава срещу познати и непознати заплахи
VG Technologies, разработчик на една от водещите антивирусни програми, обяви, че последните й продукти за сигурност на малките фирми, AVG Internet Security Business Edition 9.0 и AVG Anti-Virus Business Edition 9.0, са вече на пазара. Новите предложения се отличават с подобрения в скоростта и нивата на защита, които AVG предоставят в последното си поколение потребителски продукти.

"Решенията за малкия бизнес на AVG 9.0 осигуряват на фирмите по-мощна и добре организирана защита", казва Джей Ар Смит, главен изпълнителен директор на AVG Technologies. "Това поколение продукти отвежда AVG обратно към същността на силата им на ниско въздействие и високопроизводителна сигурност, и прибавя съществни за гамата продукти мерки на разположение на малките фирми и техните служители, с които да работят в безопасност от кибер заплахи."

За да сведе до възможно най-малка степен въздействието на защитата върху производителността, решенията на AVG за малкия бизнес сега предлагат време за сканиране, което е до 50 процента по-бързо в сравнение с по-ранните версии, в зависимост от конфигурацията на системата. Комбинираният антивирусен/антиспайуер скенер си служи с нова интелигентна технология, която маркира файловете като безопасни или потенциално опасни по време на първоначалното сканиране и ги игнорира при бъдещи сканирания, освен ако файловата структура не е променена. Освен това, за да неутрализират увеличаващите се заплахи онлайн, решенията за малкия бизнес на AVG комбинират както противодействащи, така и проактивни защити.

Революционна в AVG Internet Security Business Edition 9.0 е интеграцията между модулите Резидентен щит, Защитна стена и за защита на личните данни. Това им позволява да споделят информация за заплахи по между си, което увеличава способността на AVG да ги открива и премахва, дори в случаите при които все още не са били публикувани дефиниции за тях.  

Специфичното за AVG Internet Security Business Edition 9.0 е прибавянето на функционалността за защита на данните, получена чрез придобиването на Sana Security от AVG по-рано тази година. Поведенческата технология научава всички подробности на фирмената мрежа, така че да може да разпознае аномалиите и да блокира зловредните процеси, което значително подобрява защитата срещу кийлогъри и други инструменти за кражби на лични данни. Новата функционалност в Identity Protection (IDP) открива зловредния софтуер, преди да е нанесъл някаква вреда.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.105